Assen (ASKO)

In Assen heeft Villa Kakelbont twee locaties waarin onze SportBSO gehuisvest zijn. Binnen de BSO vormt sport en bewegen een belangrijk programmaonderdeel. Villa Kakelbont hecht veel waarde aan gezond bewegen en een gezonde levensstijl. Kinderen vinden het vaak erg prettig in hun vrije tijd te sporten. Deze locatie biedt kinderen de mogelijkheid om vele takken van sport kunnen uitproberen en te kunnen beoefenen. Indien kinderen deze sporten ook willen gaan beoefenen via het verenigingsleven zullen wij dit ondersteunen. Als kind een sport of activiteit beoefent binnen de BSO-tijd is het in overleg mogelik dat wij er voor zorgen dat uw kind gebracht en evt. gehaald wordt.

Naast het sporten kunnen de kinderen uiteraard nog meer activiteiten doen zoals een spelletje, knutselen en behoort gewoon lekker in een hoekje een boek lezen of chillen met vriendjes/vriendinnen ook tot de mogelijkheid.

Binnen de locatie werken we samen met de Brede School Assen. Tijdens sommige activiteiten kunnen ook kinderen meedoen die geen gebruik maken va de BSO.

Als de groepen niet vol zitten mag uw kind ook een vriendje meenemen te spelen.

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met kantoor: 0592-309609

 

Registratienummer van het Landelijk Register Kinderopvang.
Locatie Assen Achilles: 14 70 29 958
Locatie Assen Asko:13 01 52 018

 

Grotere kaart weergeven

M.L. Kingweg 6
9403 PA Assen
Tel. 06-33606830 (bgg. 0592-309609)